Evenementen Zuid-Oost

Parkeren Amsterdam

Parkeren tijdens evenementen Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome & AFAS Live

Bij evenementen in Zuid Oost bij de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live heeft u de mogelijkheid om te parkeren op diverse parkeerterreinen en in verschillende parkeergarages. Hierbij geldt een speciaal tarief voor evenementen. Dit tarief is geldig vanaf 4 uur vóór de officiële starttijd van het evenement tot 2 uur na afloop ervan.

U kunt parkeren op of in de volgende terreinen en garages:

Parkeergarage ArenA P1
Evenementen parkeerterrein P2
Parkeergarage Mikado P3
Parkeergarage Villa ArenA P4
Parkeergarage Villa ArenA P5
Parkeergarage Pathé ArenA / Uitgaansdriehoek P6
Parkeergarage Plaza ArenA P10
Evenementen parkeerterrein P12
Parkeergarage P18 HES/ ROC P18

Om in aanmerking te komen voor het evenemententarief, dient u bij het binnenrijden een speciale inrijkaart te nemen. Indien u ervoor kiest om uw pinpas te gebruiken bij het inrijden, komt u niet in aanmerking voor het evenemententarief en dient u het reguliere tarief te betalen.

Om te betalen, dient u eerst de speciale evenemententoets in te drukken. Om te voorkomen dat u moet wachten, kunt u uw parkeerticket vooraf betalen bij een van de betaalautomaten. Indien u problemen ondervindt bij het in- of uitrijden, kunt u contact opnemen met het nummer 14 020.

Plaats reserveren – geen korting

Voor zowel voetbalwedstrijden als evenementen heeft u de mogelijkheid om van tevoren een parkeerplaats te reserveren en betalen. Dit kan worden gedaan via de websites onlineticket.nl voor voetbalwedstrijden en evenementen, of ticketmaster.nl exclusief voor evenementen. Bij het reserveren van een parkeerplaats wordt het reguliere parkeertarief gehanteerd. Op deze websites vindt u tevens meer informatie over het verkrijgen van parkeergeld-teruggave (restitutie).


Parkeren Amsterdam

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct en/of juist gecommuniceerd. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via onze contactpagina.

Prijswijzigingen en tikfouten zijn voorbehouden.