Parkeren AmsterdamParkeren Amsterdam

Zoals de meeste mensen weten is het een uitdaging een parkeerplek te vinden in hartje Amsterdam. Zodra u een dagje gaat shoppen of een cultureel uitstapje gaat maken in Amsterdam loopt u al snel de kans veel tijd te verspillen aan het rondrijden op zoek naar een parkeerplaats, met name in populaire buurten als het centrum, de Jordaan en de Pijp. Dat is natuurlijk geen leuk begin van de dag en daarom geven wij u hier een overzicht van de beste en goedkoopste parkeergarages in het centrum van Amsterdam en daarbuiten.

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Het centrum van Amsterdam bestrijkt het geheel dat binnen de grachtengordel valt. Parkeren op straat kost in Amsterdam centrum €5 per uur. En dan staat uw auto nog niet eens droog en beschut, maar loopt u ook nog de kans op beschadiging van de auto doordat er een fietser tegenaan rijdt of valt. Wij kunnen ons voorstellen dat als u toch diep in de buidel moet tasten om uw auto te parkeren in het centrum van Amsterdam u daar op z’n minst iets meer service voor terug wilt zien. Hieronder vindt u een lijst met parkeergarages waar u uw auto gemakkelijk en veilig kunt parkeren in het centrum en in de buurt van het centrum, tegen een relatief goedkoop tarief!

[table id=1 /]

Gratis Parkeren

Natuurlijk wil iedereen die Amsterdam bezoekt zo goedkoop mogelijk parkeren. Bestaan er nog plekken binnen Amsterdam waar je gratis kunt parkeren?

Ja, er zijn wel degelijk plekken waar je nog gratis kunt parkeren als je weet waar je moet kijken. Maar hoe dan ook, in het centrum en de aangrenzende delen is het onmogelijk. Alleen als je tijd wilt stoppen in het reizen naar het centrum kunt je nog een kans maken. Helaas is het zo dat wij in onze berichtgeving hierover niet enorm exact kunnen zijn aangezien er nog wel eens wat verandert. De tips die wij hieronder geven zijn dus zeer suggestief.

 

Waar u het meest kans maakt op een gratis parkeren plek in Amsterdam Noord.
Bekijk hier de informatie over het parkeren in Amsterdam Noord Parkeren

 

 

Meer informatie over het Parkeren in Amsterdam.