Parkeergarage RAI

Rai parkerenParkeergarage Rai Amsterdam is makkelijk te bereiken via de A10, afslag 9. In deze overdekte garages kunnen ongeveer 4000 auto’s parkeren. Met het openbaar vervoer bent u snel in het centrum van Amsterdam. Zeker nu de Noord/Zuidlijn er is.

Bekijk de dienstregeling vanaf Rai naar Station Zuid richting Amsterdam Centrum naar Station Noord.

Promotie:
Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!

De Rai garage doet ook dienst als P+R Garage.

Een bezoek aan het Strandzuid is zeker ook de moeite waard.

Een fiets huren om naar het centrum te fietsen is eveneens mogelijk. De huur van de fiets is niet inbegrepen bij de parkeerkosten.

Het is wel verstandig om de evenementenagenda te checken want op deze dagen zijn de parkeerplaatsen grotendeels gereserveerd voor bezoekers van de evenementen.

De Rai garage beschikt over 20 oplaadplekken. Naast deze kosten betaald u wel parkeerkosten.

Tarieven

€ 4,00 per uur met een maximum van € 24,00

€ 20,00 online dagkaart (Vooraf bestellen bij de parkeerwebshop)

€ 24,00  dagkaart

Bezoekers van Evenementen

Sommige evenementen in de Rai zijn zo groot dat de Rai garages snel vol zijn. In dat geval wordt er op de toegangswegen: A1, A2, A10 en bij afrit 9 digitaal aangegeven waar een extra parkeerterrein is en hoe u er komt. Dit kunnen zijn : Schiphol Airport of P2 Borchland Amsterdam Zuid-Oost. Vanaf deze extra parkeergarages rijden er altijd pendelbussen die u gratis naar de Rai brengen en terug.

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct en/of juist gecommuniceerd. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via onze contactpagina.

Prijswijzigingen en tikfouten zijn voorbehouden.