Pontsteigergarage

Pontsteiger Parkeergarage

Pontsteiger ParkeergarageDe pontsteigergarage is gelegen bij de houthavens en de Tasmanstraat. De garage bestaat uit twee delen, één deel exclusief voor de bewoners van het pontsteigergebouw en het andere deel specifiek voor vergunninghouders uit de buurt in de directe omgeving. De garage is gesitueerd bij de steigers die ruimte bieden aan diverse zeil charterschepen.

Ook landen veerponten 900 en 903 en nachtpont 905 aan de pontsteiger.

Tarief:
De garage heeft 277 parkeerplekken voor vergunninghouders uit de buurt, het parkeren in de parkeergarage is een extra dienst voor deze vergunninghouders en kost niets.


Eenvoudig parkeren per minuut en voorkom dure parkeerboetes.
Schrijf u nu gratis in voor een Parkeer App account met Gratis € 5,00 parkeertegoed!
De maximale doorrijhoogte is 2.10m.

Werkwijze voor vergunninghouders:
Parkeren gebeurt op basis van kenteken, het kenteken wordt automatisch alleen gelezen. Het kenteken moet dus leesbaar voor de apparatuur zijn.
Bij de toegang moet op het bord “vergunning” en “vrij” vermeld zijn. U rijdt dan door tot aan de slagboom waar uw kenteken gescant wordt. Vervolgens ontvangt u een kaart. Deze kaart geeft u toegang tot de garage als u uw auto weer komt ophalen.

Het uitrijden gaat automatisch door middel van de kentekenherkenning.

Adres:
Pontsteiger 390
Amsterdam

Het Pontsteigergebouw wordt gezien als ‘anker’ voor het plan Haven-Stad.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct en/of juist gecommuniceerd. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via onze contactpagina.

Prijswijzigingen en tikfouten zijn voorbehouden.