P+R Sloterdijk

P+R Sloterdijk is gelegen vlak bij het Station Sloterdijk. U bereikt de P+R onder andere via de A10 > afrit S102, Basisweg.

Op een P+R krijgt u korting op het parkeertarief als u naar het centrum van Amsterdam reist met het openbaar vervoer. Vanaf het Station Sloterdijk heeft u voldoende opties om naar het Centrum te reizen.

Indien u het Centrum van Amsterdam wilt bezoeken kunt u de de kaart van P+R Sloterdijk en omgeving bekijken waarop staat aangegeven staat welke openbaar vervoer verbindingen u naar het centrum kunt gaan. Op deze kaart vindt u ook het centrumgebied (centrum en delen van Oost, Zuid en West) en de haltes die voor deze OV-verbindingen recht geven op het P+R parkeertarief.

Volgens niet geverifieerd bericht: In het weekend is op het normale parkeerterrein gratis parkeren, terwijl de P+R betaald parkeren is.Adres P+R Sloterdijk:
Piarcoplein 1
1043 DW Amsterdam West


Voor een simpele weergave hoe P+R werkt bekijkt u onderstaand filmpje.

Relevant:
De P+R Sloterdijk zal aankomende jaren uitgebreid worden ten behoeve van het plan: Amsterdam Haven-stad.

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct en/of juist gecommuniceerd. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via onze contactpagina.

Prijswijzigingen en tikfouten zijn voorbehouden.