P+R Arena

P+R Arena is gelegen onder het bekende stadion Arena. U bereikt de P+R Arena onder andere via de A9 / A2, afslag Ouderkerk. Volg hierna de borden P1 en vervolgens P+R. De ingang is aan uw rechterzijde.

De P+R is gelegen in de parkeergarage van het Stadion Amsterdam ArenA. De garage is onder het stadion gelokaliseerd. Om uw reis naar het centrum voort te zetten koopt u een P+R GVB kaart bij één van de blauwe automaten (1 per persoon, maximaal 5 stuks per auto). U kunt ook uw eigen OV-chipkaart gebruiken.

Bij grootschalige evenementen in de Amsterdam ArenA is de P+R gesloten (voetbalwedstrijden / concerten enz.). Uitrijden is dan wel mogelijk.Op een P+R ontvangt u korting op het parkeertarief als u naar het centrum van Amsterdam reist met het openbaar vervoer. Het centrumgebied (centrum en delen van Oost, Zuid en West) en de haltes die voor deze OV-verbindingen recht geven op het P+R parkeertarief. Dit houdt in dat het voordelige P+R parkeertarief geldt indien uw laatste check-in op de terugreis op een openbaar vervoer halte in het centrumgebied moet plaatsvinden. Bekijk de kaart van P+R Arena en omgeving waarop aangegeven staat met welke OV verbindingen u naar het centrum kunt gaan en de haltes die voor deze OV-verbindingen recht geven op het P+R parkeertarief.

P+R Tarief
Inrijden na 10.00 uur & in het weekend: € 1,00 per 24 uur
Inrijden door de week voor 10.00 uur: € 8.00 per 24 uur

Voor een simpele weergave hoe P+R werkt bekijkt u onderstaand filmpje.

Adres P+R Arena:
Burgemeester Stramanweg 130
1101 EP Amsterdam

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct en/of juist gecommuniceerd. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via onze contactpagina.

Prijswijzigingen en tikfouten zijn voorbehouden.