P+R Zeeburg I en II

P+R Zeeburg I en II zijn gelegen naast de ingang van de Piet Heintunnel. U bereikt de P+R onder andere via de A10 > afrit S114, Zeeburg

De P+R bestaat uit twee parkeerterreinen: Zeeburg I en Zeeburg II. Op Zeeburg II kunt u geen gebruik maken van de P+R GVB-kaartjes of het parkeertarief afrekenen, dit kan alleen op Zeeburg I.

Op een P+R krijgt u korting op het parkeertarief als u naar het centrum van Amsterdam reist met het openbaar vervoer. Indien u het Centrum van Amsterdam wilt bezoeken kunt u de kaart van P+R Zeeburg en omgeving bekijken waarop staat aangegeven staat welke openbaar vervoer verbindingen u naar het centrum kunt gaan. Op deze kaart vindt u ook het centrumgebied (centrum en delen van Oost, Zuid en West) en de haltes die voor deze OV-verbindingen recht geven op het P+R parkeertarief.Voor een simpele weergave hoe P+R werkt bekijkt u onderstaand filmpje.

Adressen:
Zeeburg I:
Zuiderzeeweg 46a
1095 KJ  Amsterdam
Zeeburg II:
Zuiderzeeweg 8
1095 KG  Amsterdam

Parkeren Amsterdam

Parkeertarieven worden vaak onaangekondigd aangepast. Bovendien wordt de informatie niet altijd direct en/of juist gecommuniceerd. Komt u afwijkingen tegen op onze site, geef ons dat door via onze contactpagina.

Prijswijzigingen en tikfouten zijn voorbehouden.